Sociedad

Choco Lozano: "el jugador dóna la seva opinió pero qui mana és el 'mister'"

El davanter hondureny diu que Eusebio no els ha dit si mantindrà l'esquema tàctic que van posar en pràctica al Bernabéu o tornaran al 3-5-2 que practicaven fins ara

Doumbia ha tornat als entrenaments, igual que Borja García i Muniesa. Pere Pons, Stuani i Planas han estat baixa per molèsties menors

El Girona, en la sessió d'aquest matí, escoltant la xerrada d'Eusebio. / Imatge: Girona FC

Girona

El davanter hondureny, Choco Lozano, ha explicat que la victòria al camp del Real Madrid dona "un plus confiança" i "arguments" per afrontar d'una altre manera el que ha de venir.

El jugador, però, no ha revelat si Eusebio ja els ha comunicat si mantindrà el 4-1-4-1 que tan bé va funcionar al Santiago Bernabéu o tornarà al 3-5-2 que van adoptar, de manera consensuada amb els jugadors, després dels primers intents fallits d'aplicar el 4-3-3.

Choco Lozano

00:27

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000180782/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Lozano ha volgut deixar clar que "el jugador pot donar la seva opinió" però que "qui mana" és l'entrenador. Sempre té l'última paraula, ha remarcat.

El jugador ha explicat que millorar el rendiment a casa és imprescindible per aconseguir la permanència i qualifica de "setmana fonamental" el compromís de dilluns vinent a Montilivi contra la Real Sociedad i el del divendres 1 de març al camp del Rayo Vallecano.

Més efectius

Avui l'ivorià Doumbia s'ha reincorporat a la feina de grup després d'estar gairebé un mes lesionat. També hi eren Borja García i Muniesa, que podrien estar disponibles contra els bascos. En canvi, Pere Pons, Stuani i Planas no s'han exercitat perquè tenien molèsties menors.

Raül Muxach

Raül Muxach

En Ràdio Girona desde 1998. Redactor de informativos y narrador de partidos de futbol y baloncesto.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00