Hoy por Hoy GironaHoy por Hoy Girona
Actualidad

70.000 persones, la manifestació més multitudinària a Girona

Des de primera hora del matí, han tallat les principals carreteres de les comarques de Girona

La manifestació més multitudinària a Girona / David Parreño

Girona

A Girona, la manifestació del vespre ha estat la més multitudinària de la història, fins i tot superant la que hi va haver el 3 d'octubre del 2017. Hi va arribar gent caminant pel mig de la carretera des dels municipis veïns.

70 MIL persones és la xifra oficial que fa de la protesta d'ahir la més nombrosa que s'ha fet mai a Girona.

A primera hora de la tarda van arribar cententars de persones caminant per la carretera des de diferents pobles veïns, acompanyats d'una quinzena de tractors.

Van paralitzar la principal artèria de Girona que travessa la ciutat de dalt a baix. A la capçalera, una gran pancarta amb la paraula: República.

I durant tot el matí, també milers de manifestants

Des de les 7 del matí, diversos manifestants convocats pels CDR van sortir des de l'estació de l'AVE i van fer talls intermitents per dins la ciutat. Van pintar façanes de comerços que estaven oberts i els demanaven que tanquessin. Els moments més tensos van ser quan van entrar a la seu de caixabank i a un supermercat.

Mentrestant, a la xarxa viària de les comarques de Girona hi va haver talls a l'AP-7 a Vilobí d'Onyar, Vilafant i Figueres. Els punts més crítics van ser a la Nacional II i a l'AP7 a Medinyà, on els Mossos van intervenir per desallotjar els manifestants. Van haver 7 agents ferits.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00