Sociedad
Cruz Roja

Creu Roja va donar aliments a 1.812 persones l'últim any

Bep Allès adverteix que cada cop hi ha més peticions d'ajudes de menorquins

Creu Roja cada cop ajuda amb aliments bàsics a més gent. / Cadena SER

Mahón

Creu Roja ha donat el darrer any ajuda en forma d’aliments a 1.812 persones a Menorca. Només a Maó s’han atès a 650  i s’han rebut 40 palés de productes bàsics per repartir entre la gent necessitada. Aquí s’inclouen llet, cereals, conserves vàries, pastes, arròs i productes d’higiene. També hi ha paquets de menjar per a fillets petits. A nivell balear les xifres sumen 12.851 persones i 871 tones d’aliments.

Pel coordinador de Creu Roja a Menorca, Bep allès, no es nota que la gent estigui sortint de la crisi econòmica perquè cada cop hi ha més demandants d’ajudes. Només en el període desembre-gener 30 famílies es van sumar a les peticions a la zona de Maó.

Bep Allès apunta, a més, que aquesta tendència a l’alça és sostinguda i no baixa quan arriba la temporada turística perque les contractacions són amb sous baixíssims que impossibiliten poder sortir de la precarietat.

Aquest increment d’ajudes socials no és limita a Menorca aquesta setmana Càritas d’Eivisssa explicava que s’han disparat també les peticions d’empar.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00