Últimas noticias Hemeroteca

Miércoles, 13 de Noviembre de 2019

Otras localidades

Tres mesos de presó ferms per a l'ex directiu d'Andorra Turisme

Ha estat jutjat per un procediment ràpid i ja ha ingressat al centre petinenciari de la Comella acusat d'apropiació indeguda

L'exdirectiu d'Andorra Turisme es troba ingressat a la presó de la Comella des del passat dimarts on complirà una condemna de tres mesos ferms per apropiació de béns públics en l'exercici de les seves funcions. / ()

Tres mesos de presó per al directiu d'Andorra Turisme acusat d'apropiació indeguda.

Segons fonts properes al cas, el director d'administració de l'ens públic ja ha estat jutjat per un procediment ràpid i condemnat a tres mesos de presó ferms i des d'aquest dimarts es troba internat al centre penitenciari de la Comella.

La detenció es va produir dilluns acusat d'un delicte contra la funció pública. L'arrest es va practicar a instàncies de la Fiscalia qui va actuar a demanda de la direcció d'Andorra Turisme en detectat moviments sospitosos de la targeta de compres del directiu a través dels seus controls interns i de la Intervenció General del Govern. Així ho ha explicat el ministre portaveu en funcions, Jordi Cinca.

En el decurs del procediment, la Policia també va realitzar un escorcoll al domicili de l'implicat, segons el propi cos d'ordre, un procediment habitual en delictes amb detinguts.

El director d'administració d'Andorra Turisme va passar dimarts a la tarda a disposició judicial acusat d'apropiació indeguda en l'exercici de les seves funcions i el mateix dia es va celebrar un judici ràpid i es va ordenar el seu ingrés a la presó.

El ministre portaveu en funcions creu que els controls interns de l'administració han permès descobrir el cas de forma ràpida.

Segons Cinca, es calcula que l'empleat s'hauria apropiat d'uns 3.000 euros en compres personals. El ministre també ha confirmat que el treballador va ser suspès immediatament del seu lloc de treball.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?