Sociedad
CF Reus Deportiu

Primers passos de la nova directiva del CF Reus per pagar als jugadors del filial

Cliffton Onolfo adverteix que l'herència de l'anterior directiva ha frenat de moment l'entrada de nou capital.

Reus

La nova directiva del Reus enllesteix els passos burocràtics per poder iniciar els pagaments, començant pels jugadors del filial. Cliffton Onolfo s'assegura la continuïtat dels patrocinadors, negocia el deute amb els creditors però adverteix que l'herència de l'anterior directiva ha frenat de moment l'entrada de nou capital.

Els procediments per obrir els nous comptes del club han posposat els pagaments de les nòmines pendents, que s'havien de començar a fer efectius la setmana passada. La directiva ha hagut de sol·licitar un nou NIE per poder iniciar els tràmits bancaris.

D'altra banda, la directiva assegura a Ràdio Reus que la gran majoria de patrocinadors actuals els han comunicat la intenció de continuar col·laborant amb el club per mantenir tant la base com el Divisió d'Honor i el filial fins a final de temporada. Intenció que també comparteix el mateix Onolfo, sigui quina sigui la sanció final que rebi el club.

L'entrada de capital de Rusell Platt, soci inversor d'Onolfo, està a l'espera de finalitzar una anàlisi de riscos, engegat per la directiva, que no han enllestit encara per les sancions i deutes extra que han anat descobrint a mesura que s'han endinsat en els comptes de Joan Oliver.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00