Últimas noticias Hemeroteca

Miércoles, 16 de Octubre de 2019

Otras localidades

"Si alguns ingressos s'haguessin quedat al Reus, l'equip encara estaria a Segona"

El nou president del Reus, Cliff Onolfo, responsabilitza Joan Oliver de la mala gestió del club i condiciona la supervivència de l'entitat a la diversificació de recursos

El nou propietari i president del Reus, Cliff Onolfo, ha responsabilitzat l'anterior Junta de la desfeta econòmica del club en declaracions al 'Què t'hi jugues!': "Els nostres auditors han detectat que si alguns ingressos s'haguessin quedat al Reus, l'equip encara estaria a Segona". Onolfo ha assegurat que amb una millor estabilitat econòmica, el Reus hagués aconseguit la conformitat de la Lliga i l'equip hagués mantingut la categoria. L'empresari nord-americà també ha mostrat la seva decepció amb Javier Tebas: "Teníem l'expectativa que la Lliga ens ajudaria a estabilitzar el club, i això no va passar".

A més, Onolfo ha reconegut que no coneix personalment Joan Oliver, i que quan van comprar el Reus creien que el deute era de 4 milions de dòlars, però que en realitat aquest és de 8,1 milions. Ara, argumenta, tenen un problema amb els treballadors: "Tenim el mateix personal ara, amb menys d'un milió d'ingressos, que quan en teníem 10. En una situació així, és inevitable el concurs de creditors".

Per Onolfo, "els béns immobles poden ser la peça més important per a la supervivència del Reus". L'empresari insisteix en què l'aposta és construir un hotel i una zona comercial al costat de l'estadi: "No només hem de viure del futbol, hem de diversificar els ingressos".

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?