Sociedad

Segona jornada de l'Univers SER Tarragona-Ràdio Reus

El proper 14 de març s'analitzarà el futur del territori en diferents àmbits, com ara el sanitari, l'econòmic i el turístic.

Cadena SER

Tarragona

Quin és el futur del territori? Sota la premissa de la construcció de la segona àrea metropolitana de Catalunya i de la Regió del Coneixement, arriba una nova edició de l’Univers SER Tarragona-Ràdio Reus.

El proper dijous dia 14 s’analitzaran les estratègies en diferents àmbits per tal d’avançar en aquest camí. Serà a partir de les 9h a la Fundació URV (al Mas Miarnau), a l’Avinguda 11 de Setembre de Reus.

Salut

Obrirà la jornada el director del CatSalut, Adrià Comella, per explicar el model sanitari i les sinèrgies entre centres hospitalaris al territori.

Economia

A continuació es parlarà del desenvolupament econòmic amb el president de la Fundació Gresol, Emili Correig; el president d'APPORT, Carlos Arola  i el director de Comunicació, Relacions Institucionals i Sostenibilitat de BASF, Xavier Ribera.

Turisme

En l’àmbit turístic es debatrà sobre la convivència amb la indústria, els nous mercats i els productes que han de continuar situant a la Costa Daurada com un dels destins més ben posicionats. Hi participaran el President del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, Martí Carnicer; el director del Departament d’Innovació Turistica d’Eurecat i catedràtic d'Anàlisi Geogràfic Regional a la URV, Salvador Anton Clavé, i la vicepresidenta de la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de Tarragona, Berta Cabré.

Territori

La jornada es clourà parlant de com s’enfoca el treball en xarxa global entre les diferents ciutats i cap a on s’encamina. Tot plegat, amb les veus de l’expert en Geografia Regional de la URV Josep Oliveras i els regidors de Tarragona i Reus Javier Villamayor i Marc Arza.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00