Sociedad
FINALS COPA DEL MÓN

Jansrud i Goggia s'imposen en la primera sessió d'entrenaments

La pista Àliga del Tarter ha estat l'escenari avui d'aquesta sessió que ha permès als participants reconèixer el traçat

Imatge de la sessió d'entrenaments d'aquest dilluns. / GRANDVALIRA

Andorra la Vella

En total són 2,7 quilòmetres amb un desnivell de 756 metres, una pendent mitjana del 28,2% i amb un màxim de 41 portes. En aquesta pista es poden superar els 120 quilòmetres per hora.

Jansrud ha estat el més ràpid amb un temps d'1 minut 28 segons i 36 centèsimes, seguit de Johan Clarey. Pel que fa als esquiadors que lluiten pel globus de cristall Beat Feuz i Dominik Paris no han pogut estar dins del Top-10.

En noies, Goggia ha estat la més ràpida amb 1 minut 32 segons i 65 centèsimes. L'han seguit Michaela Weing i Tina Weirather que han fet el mateix crono. La líder de la general, Nicole Schmidhofer ha estat 12a.

El director d'operacions, Enric Barbier, ha ressaltat la bona qualitat de la neu que hi ha actualment i com la resta de tècnics espera que la meteorologia els respecti. A més, no podia amagar els nervis que encara hi ha ja que avui és el primer dia però les finals no acabaran fins diumenge.

Dimarts al matí es celebrarà la segona tanda d'entrenaments i dimecres arribarà la competició. Abans, però, demà a dos quarts de vuit de la tarda tindrà lloc la cerimònia d'inauguració a la pista Avet de Soldeu. Pels qui no hi puguin anar, s'instal·larà una pantalla gegant a la plaça de la Rotonda d'Andorra la Vella.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00