Últimas noticias Hemeroteca

Jueves, 17 de Octubre de 2019

Otras localidades

La majoria de l'oposició critica el llegat de DA després de 8 anys al Govern

Les formacions coincideixen amb el Síndic amb la preocupació per l'habitatge i els salaris baixos

Recepció al Consell General del dia de la Constitució / ()

La diverses forces han valorat el discurs del síndic general, Vicenç Mateu, i en algunes qüestions han coincidit com en el cas de l'habitatge i els salaris baixos.

El president i cap de llista del PS, Pere López, considera que en les dues darreres legislatures s'han evidenciat les desigualtats socials i que s'han accentuat darrerament amb la qüestió de la manca de pisos de lloguer i l'augment desmesurat dels preus.

De la mateixa manera s'ha pronunciat, l'ex conseller general d'SDP, Víctor Naudi. Considera que l'acostament amb Europa ha quedat malmès, tenint en compte com s'han portat les negociacions i la manca d'informació que han tingut els grups de l'oposició. Així mateix, alerta que caldrà continuar treballant molt per millorar els aspectes socials.

De la seva banda, el president i cap de llista de Liberals d'Andorra, Jordi Gallardo, ha ressaltat el sentit institucional del discurs del síndic i també ha atribuït les desigualtats socials als Govern de DA. Sobre la necessitat de reformar la Constitució després de 26 anys diu que el text no ha de ser inamovible i que han de ser els ciutadans qui han de decidir sobre qüestions de l'actualitat com l'avortament.

El president d'Unió Laurediana, Carles Verdaguer, ha manifestat les divergències vers l'acostament amb Europa i el sistema financer.

Al seu torn el cap de Govern, Antoni Martí, diu que el discurs de Vicenç Mateu, ha fet un discurs de futur i n'ha ressaltat la importància d'assolir un bon acord d'associació.

Finalment, el president de Demòcrates per Andorrà, Èric Jover, ha assenyalat que Andorra està, actualment, en un moment de canvis i que el model constitucional que té el país és el millor per poder afrontar les reformes.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?