Sociedad
Campamentos verano

Biniparratx tornarà a obrir les portes aquest estiu

El campament de joves ja és a punt segons es va anunciar al Ple insular d'aquest dilluns

El campament de joves tornarà a obrir després de tres anys tancat. / SER Menorca

Mahón

Menorca recuperarà en els propers mesos el campament de Biniparratx a Maó, un dels espais juvenils públics més importants de l'illa després de tres anys de clausura i una inversió de 470.000€.

Biniparratx, el campament per excel·lència de Menorca tornarà a estar operatiu de cara a aquest proper estiu, després de romandre tancat des de l’any 2016. Segons va anunciar el conseller de Joventut, Miquel Company, en la sessió plenària del Consell d’aquest dilluns vespre, les obres per adequar la instal·lació a la normativa estan llestes i s’ha registrat ja el final d’obra.

Entre les accions dutes a terme destaquen, a part de les reparacions del pou, l’aljub i la depuradora, també l’adequació de espais per a persones amb mobilitat reduïda, així com també de la carretera d’accés i tota la zona esportiva.

En la seva compareixença en el ple, el conseller Company va lamentar el retard acumulat en els obres, que com deim, han durat tres anys, però va assegurar que d’aquesta manera es posa punt i final a 40 anys de deficiències en les instal·lacions d’aquest emblemàtic campament amb cabuda per a 200 persones.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00