Sociedad
Documental

Toni Escandell presenta en Menorca su nuevo film

"Illes Balears" recrea una inventada visita de Charles Darwin para analizar la fauna del archipiélago

L'anterior film de Toni escandell, "Nàufrags de l'evolució" va ser un èxit en quant a premis internacionals. / SER Menorca

Mahón

Aquest dissabte 23 de març se celebrarà a Menorca la tercera i última sessió del cicle Cinema & Biosfera. Un dels punts forts d'aquesta sessió serà l'estrena menorquina del nou documental de Toni Escandell. El seu film "ILLES BALEARS. Les illes que a Charles Darwin li hauria agradat conèixer" es va estrenar recentment a la Mostra de Cinema de Muntanya de Palma i ara s'estrenarà a Menorca de la mà del Festival de Cinema de Menorca.

El film narra el que hauria passat si Darwin hagués estudiat la fauna de Balears i no la de les Galàpagos abans d'escriure el seu llibre "L'origen de les espècies". Toni Escandell creu fins i tot que si el naturalista britànic hagués viatjat amb el seu vaixell, el Beagle, fins a Balears i no a les Galàpagos  hauria escrit un manual  molt semblant al que va fer en el seu moment.

Escandell espera que aquest film impulsi a seguir protegint la natura que tenim. També ha anunciat que el nou film tindrà un ampli recorregut per festivals de cinema el que no es sap és si tindrà el mateix èxit en matèria de premis que el documental anterior, “Nàufrags de l’evolució”.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00