Sociedad
ASSOCIACIONISME

Trencament de la plataforma antiheliport per motius electorals

Un comunicat amb alt contingut polític divideix el moviment veïnal contràri a la instal·lació a les Tresoles

Reunió de la plataforma antiheliport a les Tresoles amb els responsables d'Ordenament Territorial. / Arxiu ANA

Andorra la Vella

Un comunicat amb alt contingut polític divideix la plataforma contrària a l'heliport a les Tresoles.

Es tracta d'un escrit que s'hauria enviat als caps de llista de les dels formacions polítiques que es presenten a les eleccions generals del 7 d'abril en el que es dona les gràcies a les 2.000 persones que van signar contra la construcció de la instal·lació als terrenys propers a FEDA. En la missiva es demana que els facin costat no donant suport a les candidatures que no portin al seu programa l'abandonament definitiu del projecte en aquesta ubicació.

Un dels primers vocals del col·lectiu, Jordi Rubia, ha explicat que quan es va proposar enviar el comunicat als mitjans de comunicació les persones més properes a DA van decidir retirar la seva signatura. Això ha generat divisió i creu que ha estat per pressions polítiques.

Rubia ha abandonat el grup de whatsapp, tot i que assenyala que si el projecte es vol tirar endavant sigui el color del Govern que sigui ell s'hi continuarà mostrant en contra.

De la seva banda, la vocal Laura Villasevil, ha negat que hi hagi hagut cap trencament ni divisió i que la discusió tingués la política com a principal motiu. El que sí que ha demanat és que els partits polítics es defineixin sobre l'heliport.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00