Sociedad
DIA MUNDIAL DE LA POESIA

Poesia som tots

Amb Francesc Valls Calçada, Cinta Mulet, Núria Gómez i Xavi Plana descobrim que la poesia és molt més que uns paraules escrites sobre el paper. És quelcom que ens envolta en el dia a dia. També reflexionem sobre com fer-la més visible i si el reggaetón és poesia o no.

Xavi Plana, Cinta Mulet, Núria Gómez i Francesc Valls Calçada / Jordi Cartañá

La poesia ens envolta cada dia i en tot moment

34:05

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/039RD010000000134058/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Tarragona

21 de març. Dia Mundial de la poesia. Dia en que es fa més visible, en teoria la poesia. D’aquí que amb Arola Editors, que celebra els 20 anys, vam pensar en titular aquesta programa especial amb el nom de ‘Poetes Invisibles’. No és la primera vegada que es fa servir aquesta terminologia i hem volgut saber amb quins ulls i quina opinió se la miren dos poetes de gran calibre de casa nostra com són Francesc Valls Calçada i Cinta Mulet. També ens hi ha acompanyat Núria Gómez, periodista i avesada al món de la cultura i que ha publicat un gran nombre de llibres amb Arola. I, també, amb Xavi Plana, home de cultura i responsable de la comunicació dels 20 anys d’Arola Editors.

Una de les primeres reflexions a sigut al voltant del què és la poesia i com es manifesta en el nostre dia a dia. També s’ha plantejat de forma provocadora si les lletres de reggaetón són poesia o no i hem llegit un poema dels dos artistes que ens han acompanyat avui.

 

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00