Sociedad

Tot obert per la tornada

A final del tercer quart, l'Uni Girona perdia de 18 contra el Montpeller i estava pràcticament fora de la final de l'Eurocup però una reacció incontestable de les gironines a l'últim quart ho deixa tot obert per la tornada (66-69).

Hampton, amb 32 punts, va liderar l'equip i Nadia Colhado es va acomiadar de la temporada. El seu canell ha dit prou.

Un moment del partit / Uni Girona

Girona

El partit va començar igualat però el Montpeller va començar a agafar distàncies al segon quart a partir de la defensa (28-36 al descans) i va semblar que sentenciava l'eliminatòria al tercer amb un encert desmesurat des del triple (11 en total de 8 jugadores diferents, 5 al tercer quart).

Però malgrat el 39-57 que hi havia al marcador a falta de 10' pel final, l'Uni Girona no es va rendir i, a partir d'una defensa molt agressiva i de molta paciència en atac, va anar llimant a poc a poc les diferències fins a situar un 66-69 final que hauria pogut ser més apretat si Laia Palau no hagués fallat l'últim llançament.

Eric Suris, entrenador de l'Uni Girona

00:22

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000182454/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Keisha Hampton va liderar l'equip en atac, anotant 32 punts, 15 dels quals, a l'últim quart. També va ser encomiable l'última actuació de la temporada de la pivot Nadia Colhado. El seu canell dret ha dit prou i haurà de passar per quiròfan. Malgrat tot, es va acomiadar amb 2 punts i 10 rebots -6 en atac- que van donar oxigen a l'equip. Fontajau la va recompensar amb una ovació que la va fer plorar.

La tornada -dijous vinent a les 20h a Montpeller- decidirà si el camí de l'Uni Girona a l'Eurocup s'acaba aquí o tindrà un últim acte.

Raül Muxach

Raül Muxach

En Ràdio Girona desde 1998. Redactor de informativos y narrador de partidos de futbol y baloncesto.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00