Sociedad
EUROCUP

El MoraBanc Andorra desperta del somni europeu

Els tricolor perden 81-87 davant l'Alba de Berlín en el segon partit de les semifinals i quenen eliminats de l'Eurocup

Shurna en una jugada davant de Tim Schneider. / Fernando Galindo EFE

Andorra la Vella

El MoraBanc Andorra ha dit adéu a Europa en caure en el segon partit de les semifinals davant d’un gran Alba de Berlín que disputarà la final davant el València Basket.

Els d’Ibon Navarro han lluitat fins el final però com en el primer partit la sort no els ha somrigut. Gairebé sempre han anat per darrere en el marcador davant d’un equip que ha practicat una molt bona defensa defensa i a nivell ofensiu ha tingut un nom propi Peyton Siva amb 21 punts i 15 de valoració. Al final dels primers 10 minuts l’electrònic era de 23-25.

En el segon període, els andorrans han arribat a perdre de 13 punts, però al descans s’arribava amb un 42-51.

A la represa ha arribat la primera reacció local liderada per Jerome Jordan que ha acabat el partit amb 17 punts i 7 rebots. L’equip es tornava a posar per davant 54-53, però els alemanys han reaccionat ràpidament i s'han posat 16 punts amunt.

Quan semblava tot perdut, ha aparegut el base francès, Andrew Albicy, (MVP 20 punts i 20 de valoració) que amb tres triples consecutius ha posat el seu equip només a tres punts 80-83 a manca de dos minuts. Tot i aquesta gran reacció, l’equip d’Aíto Garcia Reneses no s’ha deixat sorprendre i ha aconseguit la victòria i el passi a la final.

Eliminat d’Europa, el MoraBanc Andorra s’ha de centrar en la Lliga ACB i en aconseguir l’objectiu de classificar-se per al play-off. Diumenge reben a les 17 hores a l’Herbalife Gran Canària. El partit serà retransmès en directe pel Carrusel Andorra.