Sociedad

Les polítiques socials i l'accés a l'habitatge, principals eixos programàtics del PSOE de Maó

La formació aposta també per la rehabilitació de les zones més degradades i l'aprofitament dels recursos hídrics

Héctor Pons durant la presentació dels seu programa electoral / Cadena SER

Mahón

Iniciatives de caire social, polítiques d’habitatge, economia, model de ciutat, gestió de recursos naturals i fer una administració més eficient són els sis pilars sobre els que es basarà el programa socialista que encapçala Héctor Pons en la seva candidatura a l’Ajuntament de Maó.

Entre les propostes, destaquen l’atenció a la gent gran, les polítiques d’igualtat o, ja més concretament, la de posar sòl públic a disposició de l’IBAVI per combatre els problemes d’habitatge.

Pel que fa al model de ciutat, des del partit socialista s’aposta per modernitzar les dependències del geriàtric municipal o recuperar algunes zones que s’han anat degradant i a on calen actuacions com al parc des Freginal o l’Explanada.

A més, s’aposta també per una segon planta desnitrificadora per acabar d’una vegada per totes amb el problema dels nitrats a l’aigua de consum.

La llista electoral que acompanyarà a Héctor Pons tindrà, com ja es sabia, a l’actual diputada, Maria José Camps com a número 2 i a l’actual regidor d’esports, Carlos Montes, com a número 3. Tot i que la resta de la llista no s’ha desvetllat encara, Radio Menorca Cadena SER ha pogut saber que l’exjugadora professional de bàsquet, Paula Seguí, passarà a formar part de la candidatura.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00