Sociedad
ELECCIONS GENERALS 2019

La SER organitza el primer cara a cara entre Espot i López

La programació especial d'eleccions comença avui amb el debat sobre la UE a l'Hora Andorra i amb la retransmissió del debat entre els 7 candidats organtizat per l'APCA a partir de les 19.30

Xavier Espot, en la penjada de cartells a Andorra la Vella / DA

Andorra la Vella

Ràdio Ser Principat d'Andorra organitza el primer debat cara a cara de la història del país entre Xavier Espot, de DA i Pere López del PS. Les dues formacions que les enquestes donen com a forces més votades i també les que ja han protagonitzat els debats més tensos al Consell General aquest final de legislatura.

Serà dijous 4 d'abril de 7 a 8 de la tarda i ho podràs seguir a través de les dues freqüències de la SER: Cadena SER al 102.3 i a Ser Catalunya al 92.1.

També per streaming a l'aplicació del mòbil de la SER o bé a l'ordenador a través de la web cadenaser.ad

Abans però tota la nostra programació es tenyeix d'eleccions.

Des d'avui i fins l'1 d'abril a l'hora Andorra farem debats temàtics sobre: la Unió Europea, el Cost de la Vida, Model sociosanitari, Igualtat, Model d'Estat i Economia, amb la participació de polítics de les 5 formacions amb representació parlamentària aquesta darrera legislatura.

I a partir del 2 d'abril i fins el dia 5 entrevistarem els 7 caps de llista de les candidatures nacionals.

El Balcó serà l'escenari a partir de demà dels debats territorials que seguiran l'ordre protocolari començant per Canillo i acabant per Escaldes.

A més, avui emetrem per la Cadena SER i també en streaming el debat organitzat per l'Associació de professionals de la comunicació d'Andorra entre els 7 candidats a cap de Govern i que es portarà a terme a la sala d'actes del Prat del Roure d'Escaldes a partir de dos quarts de vuit del vespre. El debat estarà moderat pel periodistes Albert Roig i Ester Pons, cap de continguts de Ràdio Ser Principat d'Andorra.

La cirereta del pastís serà el programa especial de la nit electoral el 7 d’abril amb periodistes desplaçats als llocs d'interès i amb analistes reconeguts del país des dels estudis de la SER. Amb tots ells coneixerem i analitzarem els resultats d'aquestes eleccions generals.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00