Sociedad
ECONOMIA

Càmpings a l'espera

Cinc projectes de nous càmpings a les comarques tarragonines estaran congelats fins que s'aprovi la nova normativa del sector, que marcarà com han de ser les instal·lacions.

Càmping. / ACN

Tarragona

Cinc projectes de nous càmpings a les comarques tarragonines, 15 a tot Catalunya, estan a l'espera de la nova normativa del sector. La seva construcció estarà congelada mig any, fins que s'aprovi.

Els càmpings del futur han de ser ecològics, eficients i respectuosos amb el paisatge. El govern ha aprovat l'avanç del pla director urbanístic, que marca com hauran de ser aquests negocis turístics a partir d'ara. El document s'ha treballat conjuntament amb empresaris i des de l'associació de càmpings de Tarragona i les Terres de l'Ebre es valora positivament aquest full de ruta.

Aquest nou marc normatiu vol establir una ordenació, garantir l'accessibilitat i mobilitat i evitar l'impacte paisatgístic. A l'octubre es va acordar la suspensió de noves llicències i grans ampliacions als ja existents, una restricció que es mantindrà fins que no s'aprovi definitivament el pla.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00