Últimas noticias Hemeroteca

Jueves, 22 de Agosto de 2019

Otras localidades

Pau Ribas: "Per eliminar l'Efes, hem de jugar al nostre màxim nivell"

El jugador del Barça de bàsquet analitza al 'Què t'hi jugues!' les opcions de l'equip a l'Eurolliga i aposta per la continuïtat de Pesic: "Estem en molt bona dinàmica"

El jugador del Barça de bàsquet, Pau Ribas, analitza al 'Què t'hi jugues!' les opcions de l'equip a l'Eurolliga: "Hem de ser el millor equip possible i estar al nostre màxim nivell si volem eliminar l'Efes. El nostre objectiu és arribar a la Final Four. Després de dues temporades horribles a Europa, tenim moltes ganes de fer-ho bé".

Ribas, a més, s'ha mostrat favorable a que Svetislav Pesic sigui l'entrenador del Barça la propera temporada: "M'agradaria que continués perquè estem en molt bona dinàmica. Vaig venir al Barça per guanyar, no per triar un entrenador". El bon moment que viu l'equip, apunta Ribas, ha de contribuir a què el club aposti per mantenir el gruix de la plantilla: "Aquest any les coses estan anant bé i és normal que l'estructura forta de l'equip s'intenti mantenir. Amb els companys ens portem bé dins i fora del vestidor. Cada cop ens entenem millor entre nosaltres i coneixem millor els nostres rols".

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?