Sociedad

La meitat dels pisos buits que hi havia a Salt ara estan ocupats

L'Ajuntament diu que s'estan aplicant mesures per autoprotegir les comunitats

Salt

Dels més de mil pisos que hi havia buits a Salt entre el 2014 i el 2015, avui només són 180. Segons l'Ajuntament, la reducció és principalment per l'alt nombre de pisos ocupats... són gairebé 500. L'Ajuntament diu que s'estan aplicant mesures perquè les comunitats de veïns on hi ha okupes conflictius puguin autoprotegir-se.

L'Ajuntament de Salt diu que a vegades costa identificar el tipus d'ocupació... si és conflictiva o és una família amb nens que no arriba a final de mes. En els casos conflictius hi ha una coordinació entre habitatge - mossos - veïns, per resoldre qüestions que, per exemple, estiguin passant en aquell moment. El regidor d'Acció Social de Salt, Ferran Burch, diu que s'han donat subvencions a comunitats de veïns perquè puguin autoprotegir-se.

Ferran Burch, regidor d'Acció Social

00:24

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000183673/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

La situació canvia quan es tracta de famílies sense recursos i amb menors. A Salt hi ha uns 130 pisos de lloguer social... que serveixen per atendre aquests casos. Són un centenar més que fa 4 anys però encara no són prous.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00