Sociedad
ESPECIAL SANT JORDI

Especial Sant Jordi, autors de Reus

Seguint amb la roda de converses amb autors de casa nostra, avui passem per Reus. Amb Fina Masdéu i Jordi Romero parlem de literatura, de la festa i també del seu procés creatiu.

Especial Sant Jordi, autors de Reus

24:53

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/038RD010000000061191/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Reus

Amb la Prioral de fons, al terrat de Tomàs Barberà Papereria i joguines, conversem amb Fina Masdéu, una de les fundadores de les Reusenques de Lletres i Jordi Romero, coautor juntament amb Josep Baiges, del ‘Fot-li que és de Reus’.

Hem parlat sobre la gènesi d’aquest moviment de dones que escriuen a la Capital del Baix Camp i de quins són els requisits per formar part del col·lectiu. També hem abordat la timidesa de Jordi Romero que de jove el duia a punxar en un racó de la sala, com feien els DJ’s d’aquell moment, però que des d’allí ja va aprendre a observar a les persones. Un ull clínic que li ha permès captar amb només el dibuix d’una silueta la personalitat i tarannà de 100 reusenques i reusencs que tant bé descriu Josep Baiges a la part del text del llibre que signen a quatre mans.

Si voleu escoltar fil per randa el que ha donat de si tot plegat n’hi ha prou que cliqueu a l’enllaç de l’audio que encapçala aquesta notícia.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00