Últimas noticias Hemeroteca

Viernes, 18 de Octubre de 2019

Otras localidades

LA VENTANA LA VENTANA Sigue en vídeo la entrevista a La Maravillosa Orquesta del Alcohol

A seguir sumant

La plantilla del FC Andorra afronta aquesta setmana amb molta il·lusió perquè si guanyen al Vilanova i la Geltrú es col·loquen segons en zona de playoff d'ascens a Tercera Divisió

El FC Andorra ja prepara el partit davant el Vilanova i la Geltrú. /

Dissabte a Prada de Moles els homes de Gabri García recuperen un dels dos partits ajornats que tenen i que en cas d'aconseguir els tres punts es situarien només a un del líder, el Viladecans seguirien depenent d'ells mateixos per aconseguir el gran objectiu.

El capità, Cristian Martínez, assegura que afronten amb molta il·lusió aquest duel, tenint en compte que només ells juguen aquest cap de setmana. Amb tot, avisa que cal mantenir la calma i evitar que l'ansietat d'estar a dalt de tot de la classificació no els jugui una mala passada.

Del rival, que ara mateix ocupa la setena plaça amb 45 punts, en destaca la rapidesa en què surt a la contra i els jugadors ràpids que té. Per això, creu que és molt important mantenir la porteria a zero.

L'equip entrena avui i demà. Fede Bessone és dubte per dissabte després que hagués de retirar-se lesionat la setmana passada davant l'Almacelles.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?