Últimas noticias Hemeroteca

Domingo, 15 de Diciembre de 2019

Otras localidades

Policia i bombers rescaten un home que amenaçava amb saltar al buit

A mig matí s'ha rebut l'avís d'un particular en veure un home molt alterat caminant pel teulat d'un edifici del carrer na Maria Pla.

Es tracta d'un home de 35 anys i no resident que ha estat evaquat a l'hospitalon es troba ingressat per a avaluació psiquiàtrica

Moment en què els bombers, amb el camió escala, accedeixen a l'home, situat al teulat de l'edifici de na Maria Pla, a la capital. /

Un home de 35 anys i no resident al país ha estat rescatat aquest matí per agents de la policia i dels bombers d'un teulat d'un edifici de na Maria Pla, a la capital, des d'on amenaçava amb saltar al buit.

L'avís l'ha donat un particular a les 10:50 hores del matí, alertant que un home, visiblement alterat, havia pujat al teulat de l'edifici, de més de 5 plantes, i amenaçava amb llançar-se.

Dues patrulles de la policia i un camió escala dels bombers s'han desplaçat fins el lloc dels fets, acordonant la zona.

Segons ha informat el propi cos d'ordre, un dels agents de la policia ha iniciat una negociació amb l'home, que estava molt alterat, fent-lo desistir de saltar. Posteriorment els bombers l'han rescatat amb un camió escala.

Ha estat traslladat a l'hospital de Meritxell pel SUM on ha quedat ingressat a l'espera de valoració psiquiàtrica.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?