Sociedad
BÀSQUET

El Morabanc Andorra reclama la victòria

El club presenta una reclamació per impugnar la darrera cistella del Tecnyconta Zaragoza i demana que els donin com a vencedors del partit

Imatge del moment en que els arbitres revisen la jugada polèmica del partit. / BCA

Andorra la Vella

Finalment, el club tricolor ha decidit portar el triple d'Stan Okoy davant del Jutge ¡únic de competició de l'ACB. En un comunicat, explica que han demanat l'anul·lació de la darrera jugada que dona la victòria als aragonesos en considerar que estava fora de temps i que, per tant, no hauria hagut de pujar al marcador. El cap de comunicació, Gabriel Fernández, assenyala que l'escrit argumenta amb fotos i imatges que l'acció es va produir amb el temps esgotat. Per aquest motiu, el capità va signar l'acta del partit sota protesta.

Si el jutge acabés acceptant la reclamació contradiria la decisió de la tripleta arbitral que després de visionar l'Instant Replay van donar validesa al triple del conjunt aragonés que culminava la remuntada a la Bombonera. Fernández diu que el club té raó en la seva reclamació i la presenten també per defensar els interessos dels aficionats.

Cal tenir en compte que els precedents més recents que hi ha hagut no són favorables. Sense anar més lluny en la final de la Copa del Rei ja hi va haver polèmica entre el Barça i el Real Madrid i en cap cas hi va haver rectificació sinó que els àrbitres van estar un bon temps a la nevera.

Ara el club aragonés haurà de presentar les seves al·legacions però s'espera que la qüestió es resolgi d'una manera ràpida.

Tot i això, l'equip ja està preparant el partit de dissabte vinent la pista de l'Iberostar Tenerife, rival directe per mantenir vives les esperances de poder acabar entre els vuit primers.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00