Últimas noticias Hemeroteca

Viernes, 17 de Enero de 2020

Otras localidades

El desnudo "a medias" de Pere Fuset para reivindicar una financiación justa

Prometió hacer un "Paco León" si se hacía referencia a la infrafinanciación valenciana en el segundo debate electoral

Desnudo de Pere Fuset para reivindicar una financiación justa /

El portavoz de Compromís y concejal de Cultura Festiva del Ayuntamiento de Valencia, Pere Fuset, se ha desnudado (a medias) en sus redes sociales para reivindicar una financiación justa para la Comunitat Valenciana.

Lo hace cumpliendo con una apuesta que perdió con sus seguidores cuando prometió que haría "un Paco León" si en el segundo debate de candidatos televisado por Atresmedia se hacía referencia a la infrafinanciación valenciana.

En realidad se refería a la "reivindicación de esa injusticia" cuando en realidad "solo se hizo mención" por eso el desnudo no ha sido total.

Durante toda la jornada el edil ha estado publicando varias historias temporales en su perfil de Instagram haciendo alusión a si finalmente cumplía su promesa o no. A las 19.30h ha publicado una foto semidesnudo sujetando un cartel con el texto "per un #tractejust" (por un #tratojusto) en alusión a la infrafinanciación que sufre la Comunitat Valenciana.

Ver esta publicación en Instagram

No he perdut cap aposta però només amb humor es poden dir les coses serioses i el problema del finançament injust que patim valencians i valencianes ho és i molt. D\'un #finançamentjust depenen la sanitat, l\'educació, les carreteres i els transports públics dignes que mereixem; també les beques, el dret a una casa, el medi ambient i la cultura; la defensa de la igualtat i la creació de treball; la justícia o la participació democràtica. En definitiva, la teua qualitat de vida i perspectives de futur passen per acabar amb el maltracte que rebem històricament dels governs centrals de Madrid. Perquè els servicis públics es sostenen amb diners i no amb cromos de fútbol... i perque si en alguna cosa tots els experts estan d\'acord és què som el territori pitjor tractat d\'Espanya. Anit, després de quasi 4 hores i mitja de debats, el problema valencià aparegué de refiló durant poc més de 5 segons - (i gràcies!) - tapat, de nou, per discursos crispats què poc a vore tenen amb la qualitat de vida de les persones. Però la brevíssima aparició no suposà cap proposta per a un problema que afecta a la vida de 5.000.000 de persones. Però tinc paraula i no em conforme amb una trista referència fugaç. Per això la foto promesa - de moment - es queda així. La faig desitjant que els valencians i valencianes permeten a #Compromís garantir el suport a un govern plural i progressista que garantisca també el #TracteJust que mereixem. Perquè si Pedro Sánchez necessita els vots de Compromís exigirem un pacte ben claret que solucione una reivindicació històrica que ara tenim l\'oportunitat d\'aconseguir votant Compromís el pròxim diumenge i què ens farà #imparables per aconseguir allò que mereixes. Jo ja he complit per hui. I tu? Amb un somriure! Amb Compromís! ;)

Una publicación compartida por Pere Fuset (@perefuset) el

Hacer un Paco León

Esta expresión se ha convertido en una frase hecha para referirse a la publicación en redes sociales de un desnudo. Viene de cuando el actor Paco León prometió subir una foto sin ropa si llegaba al millón de seguidores en Twitter, y en septiembre de 2013 cumplió su palabra.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?