Últimas noticias Hemeroteca

Sábado, 19 de Octubre de 2019

Otras localidades

Aparèixen vàries vaques mortes a la costa sud de Menorca

Tres exemplars han estat trobats en només 24 hores

Imagen de una vaca aparecida en parecidas circunstancias en Canarias /

La conselleria de Medi Ambient investiga ja l’origen de les tres vaques que han aparegut mortes a la costa sud de Menorca en els darreres dos dies.

La primera va ser trobada aquest passat dimecres surant molt a prop de Punta Prima. L’animal, que es trobava en un avançat estat de descomposició, una vegada que va arribar a la costa va ser retirat i traslladat a Milà per a la seva posterior incineració.

Poques hores després, ahir dijous, apareixien dos exemplars més també a la costa de Sant Lluís, tot i que en aquest cas un d’aquests animals duia encara el cròtal, l’anella obligatòria identificativa que es col·loca a l’orella del bestiar i que permetrà a les autoritats esbrinar l’origen d’aquests animals.

No és la primera vegada que arriba aquest tipus de bestiar a les nostres costes, algunes vegades perquè han caigut, o han estat llençats, des d’algun vaixell de transport. Existeix el precedent recent de casos similars a les costes de Canàries. En aquella ocasió es va poder confirmar que els animals viatjaven en vaixell des de Sudamèrica fins al continent europeu i que van ser llençades al mar després de morir.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?