Últimas noticias Hemeroteca

Sábado, 17 de Agosto de 2019

Otras localidades

Un 20% dels municipis tarragonins només tindrà una llista electoral

Són pobles petits del Camp de Tarragona on ja se sap qui guanyarà les eleccions municipals de finals de maig.

En un de cada cinc municipis del Camp de Tarragona ja se sap qui guanyarà les properes eleccions municipals, ja que només hi concorrerà una única llista. Són pobles com Capçanes o Marçà, al Priorat; Nulles, Solivella o La Masó, a l'Alt Camp, o també L'Argentera i Vilaplana, al Baix Camp.

En total són 29 municipis dels 142 que té el Camp de Tarragona. Tot de petits pobles de menys d'un miler d'habitants on les eleccions municipals no tindran cap més misteri que conèixer la participació.

Els colors

Gairebé la meitat,14, seran candidatures de Junts per Catalunya. Es tracta, en alguns d'aquests casos, de candidatures que també eren l'única llista en temps de l'antiga Convergència i Unió.

D’altra banda, 8 d'aquestes candidatures que ja ho tenen guanyat concorreran sota les sigles d'Esquerra Republicana o la marca municipalista Acord Municipal i una ho farà amb el paraigües del Partit Socialista. La resta són formacions independents o agrupacions d'electors.

L’altra cara

El Butlletí Oficial de la Província de Tarragona ja ha publicat el llistat provisional de les candidatures que concorreran a les properes eleccions del 26 de maig. Els municipis on hi haurà més disputa seran els de Tarragona, Reus, Salou i Cambrils. Tots quatre empaten a 12 candidatures.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?