Deportes

David James: "Messi és el millor jugador del món; i Suárez, el segon"

L'ex porter del Liverpool analitza al 'Què t'hi jugues!' les opcions del seu ex equip contra el FC Barcelona a les semifinals de la Champions

Cadena SER

Barcelona

L'ex porter del Liverpool, David James, ha analitzat al 'Què t'hi jugues!' les opcions del seu ex equip contra el FC Barcelona a les semifinals de la Champions: "Per al Liverpool, la Premier és el Sant Grial, però Klopp no donarà la Champions per perduda". James s'ha desfet en elogis cap a Leo Messi: "És el millor jugador del món. Messi és el primer i, per a mi, Luis Suárez és el segon millor jugador del món. Com aficionat al Liverpool, necessito que els dos no facin una bona semifinal. Si ells juguen bé, serà un partit molt i molt difícil per als anglesos".

David James al 'Què t'hi jugues!': "Messi és el millor jugador del món, i Suárez el segon"

07:16

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/370RD010000001492951/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

El porter d'Anglaterra, que és el quart jugador amb més partits jugats a la Premier, ha reconegut que s'està fent fan de Ter Stegen, i que veu a Coutinho més integrat a l'equip ara que al prinicipi de la temporada: "Si juga amb Messi i Suárez, Coutinho fa millor al Barça. Però si juga a ser el Coutinho del Liverpool, la cosa no funciona. Per això crec que ha canviat la seva manera de jugar".

James també ha recordat com va viure l'època en què rebia crítiques pel seu joc i era conegut com "Calamity James": "No m'agradava, és clar que no. Quan vaig tenir mals moments, jo no estava preparat per entendre què era el que fallava. Vaig haver d'anar al psicòleg, perquè no trobava explicacions al que em passava".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00