Últimas noticias Hemeroteca

Martes, 15 de Octubre de 2019

Otras localidades

Barrufet i Egurrola: "Aixecar la Copa d'Europa al Palau és el màxim com a esportista"

L'exporter d'handbol, David Barrufet, i el porter d'hoquei patins, Aitor Egurrola, analitzen al "Què t'hi jugues!" els 71 títols que cadascú ha guanyat al Barça

Els dos porters blaugranes, David Barrufet i Aitor Egurrola, recorden els seus èxits i moments més anecdòtics al FC Barcelona, en una entrevista amb Sique Rodríguez i Xavier Saisó al Palau Blaugrana. Els dos compten amb 71 títols a nivell de club. Cada títol té un pes i deixa unes sensacions diferents. Egurrola ha recordat les dues copes d'Europa guanyades al Palau com els millors títols, ja que "guanyar-les a casa amb el teu públic, familiars i amics és especial". Mentre que l'exporter David Barrufet, ha recordat amb il·lusió la Supercopa d'Europa del 98: "Va ser el primer títol després de la mort del meu germà i guanyar-lo a casa amb tota la família va ser molt emotiu".

En dues setmanes, Aitor Egurrola pot convertir-se en el jugador amb més títols superant Barrufet, qui anima al porter d'hoquei a guanyar la final de la lliga europea: "espero que d'aquí poc em superi".

Per tots dos, el Barça és casa seva. L'exporter d'handbol, que va entrar al Barça des de petit, ha manifestat la seva estima pels colors blaugranes: "El Barça és com la meva vida, he passat moltes hores aquí, sobretot a sota de la porteria". I Egurrola bromeja: "Abans deia que era la meva segona casa, però ara és la primera perquè passo més hores aquí que a la meva. No m'imagino la meva vida sense el Barça".

Els porters també han trencat amb dos mites de la seva posició. "És una llegenda urbana que els porters haguem d'estar tocats del cap. Ser porter és el més intel·ligent perquè t'emportes alguna pilotada, però t'estalvies els cops que es donen els jugadors", diu l'exporter d'handbol. Egurrola, encara en actiu, ha desmitificat les supersticions: "Jo no en tinc. Només em vesteixo sempre de la mateixa manera, però res especial".

Malgrat han jugat a disciplines diferents, Egurrola i Barrufet tenen molts punts en comú com a porters. "Sempre diuen que el més important no és fer moltes parades, sinó la parada oportuna, i n'estic molt d'acord", apunta Egurrola. "De la psicologia dels porters d'altres esports és d'on més pots aprendre", sentencia Barrufet.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?