Sociedad
Eleccions Municipals 2019

El primer debat municipal de la campanya, a SER Catalunya

Amb els set candidats a l'alcaldia que tenen representació actualment a l'Ajuntament. Divendres a les 19.30 h al 97.7 de l'FM.

El debat comptarà amb els set candidats a l'alcaldia de Tarragona que tenen representació actualment. / SER Catalunya

Tarragona

SER Catalunya al Camp de Tarragona organitza el primer debat de la campanya electoral amb els set candidats a l'alcaldia de l'Ajuntament de Tarragona que tenen representació actualment. En aquest sentit, Josep Fèlix Ballesteros pel Partit dels Socialistes de Catalunya, Rubén Viñuales per Ciutadans, Pau Ricomà per Esquerra Republicana de Catalunya, José Luis Martín pel Partit Popular, Dídac Nadal per Junts per Tarragona, Laia Estrada per la Candidatura d'Unitat Popular i Carla Aguilar per En Comú Podem; es donaran cita al Teatret del Serrallo.

El debat, moderat pels periodistes de SER Tarragona Oriol Aymí i Eva Hidalgo, tractarà aspectes clau en el desenvolupament de la ciutat com la gestió del patrimoni, l'herència dels Jocs del Mediterrani o els possibles pactes de govern un cop superats els comicis del pròxim 26 de maig.

El debat es gravarà dijous, 9 de maig, a les 19.30h, al Teatret del Serrallo i és obert a la ciutadania. El podreu escoltar al 97.7 de l'FM, freqüència de SER Catalunya al Camp de Tarragona, l'endemà a partir de les 19.30 h, a la mateixa hora que els debats de Lleida i Girona. Tindrà una durada d'una hora i mitja i es podrà recuperar íntegrament a través de les nostres xarxes socials i del web sertarragona.cat.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00