Sociedad
TECNOLOGIA

Només el 12% de les empreses disposen d'un full de ruta digital

Aquesta és la conclusió dels resultats del primer estudi sobre l'índex de maduresa digital al país

Un moment de la taula rodona amb el director d'Andorra Telecom, Jordi Nadal; la customer experience manager de MoraBanc, Bárbara Queizán; la responsable de recursos humans de MoraBanc, Remei Fernández; el director d'Actua Innovació, Marc Pons, i la directora d'Actua, Judit Hidalgo. / M.F. ANA

Andorra la Vella

Només el 12% de les empreses d'Andorra disposen d'un full de ruta digital.

Aquesta és la conclusió dels resultats del primer estudi sobre l'índex de maduresa digital de les empreses d'Andorra, que han desenvolupat MoraBanc, la consultura Iniced i la Cambra de Comerç.

Segons les respostes de 100 directius de companyies de més de 10 treballadors de diferents sectors, les empreses al Principat suspenen en l'àmbit de la transformació digital i obtenen una nota de 2,8 sobre 10 punts.

Des de la Cambra de Comerç, el seu president Miquel Armengol ha dit que aquesta nota és "molt real i molt baixa". Considera que la transformació digital va arribar fa temps i que les empreses no són conscients d'aquests canvis.

De la seva banda, el director general d'Iniced, Fernando Ramoneda, ha celebrat l'estudi perquè considera que s'ha de saber quin és el punt de partida per poder millorar.

Finalment, el director d'Innovació Comercial i Banca Digital de MoraBanc, Ignasi Martín, ha assenyalat que el repte per a l'any següent seria aconseguir una nota en transformació digital del 3,3. Ha afegit que "ens trobem en un estadi bàsic" però això suposa "una enorme oportunitat de millorar les empreses i negocis d'Andorra".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00