Últimas noticias Hemeroteca

Miércoles, 13 de Noviembre de 2019

Otras localidades

Detinguts el president i el secretari de la FAF en el marc de l'operació "cautxú"

La policia, per odre de la Batllia, escorcolla des de primera hora del matí la seu de la Federació de futbol

La investigació, que es troba sota secret de sumari, està vinculada a delictes econòmics i financers relacionats amb les ajudes de la FIFA i la UEFA

Sortida de la comitiva judicial un cop fet l'escorcoll a la seu de la FAF en el marc de l'operació 'Cautxú' / ()

Detinguts el president i el secretari de la Federació Andorrana de Futbol en el marc d'una operació per presumptes delictes econòmics i financers vincultats amb l'ús dels ajuts i subvencions de la FIFA i la UEFA.

Victor Santos i Tomàs Gea estan detinguts des d'aquest dimarts quan la policia ha iniciat, per odre judicial, una operació que ha batejat amb el nom de "Cautxú".

Des de primera hora del matí, el cos d'ordre, sota la direcció i supervisió de l'autoritat judicial, escorcolla diverses empreses i entitats, entre elles, la Federació Andorrana de Futbol. A banda de la FAF, també s'han practicat registres en domicilis i altres seus socials d'empreses.

En un comunicat, la Policia explica que les investigacions encara es troben en curs, el cas està sota secret de sumari i s'ha detingut a més persones.

Fonts properes al cas han confirmat a la SER que entre els detinguts hi ha el president de l'entitat i el secretari general i no descarten més detencions en el decurs de la jornada.

Durant l'escorcoll, que dura tot el dia, s'ha requisat material informàtic, segons les mateixes fonts, i una patrulla policial n'ha custodiat tot el seguiment, prohibint l'entrada a la Federació a cap persona no vinculada a l'operació. Així, s'ha fet fora tot el personal, inclòs el director tècnic, David Rodrigo, i el seleccionador nacional, Koldo Àlvarez, que es trobaven en aquell moment a la seu de la FAF.

Fonts de la federació han assegurat al diari ARA no tenir més informació relacionada amb el cas ja que es troba sota secret de sumari, però posen en dubte qualsevol irregularitat relacionada amb cap delicte econòmic. Argumenten que els comptes de la FAF són auditats anualment per la mateixa UEFA i FIFA i que mai han detectat irregularitats al respecte.

Cal recordar que la FAF queda fora del control estatal en no rebre subvencions públiques al país.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?