Últimas noticias Hemeroteca

Domingo, 25 de Agosto de 2019

Otras localidades

Primer debat electoral de campanya a Tarragona organitzat per SER Catalunya

La realitat metropolitana de les comarques tarragonines i la necessitat de millorar el transport han estat alguns dels principals eixos de consens entre tots els candidats.

SER Catalunya dóna el tret de sortida a la campanya electoral amb el primer debat de candidats a Tarragona. Hi han participat Josep Fèlix Ballesteros (PSC), Rubén Viñuales (Ciutadans), Pau Ricomà (ERC), José Luis Martín (PP), Dídac Nadal (Junts per Tarragona), Laia Estrada (CUP) i Carla Aguilar (En Comú Podem Tarragona). El transport públic, l’habitatge i la connexió del centre amb els barris han centrat bona part del debat, que s’emetrà aquest vespre al 97.7 FM.

El desenvolupament de Tarragona com a eix de la segona gran àrea metropolitana de Catalunya ha estat un dels temes que ha generat més consens entre els candidats. La majoria opten per crear un organisme tècnic que solucioni les mancances del transport públic.

Moment del debat, al Teatret del Serrallo / Redacció

Les critiques cap a la gestió del govern de Ballesteros han estat constants, i en molts moments tota l’oposició ha estat retraient aspectes del mandat a socialistes i populars.

Caps de llista. / Redacció

Pel que fa als futurs pactes, el PSC assegura que vol un govern “de progres” i només posa com a línies vermelles Vox i la CUP. Ciutadans també veta a Vox, mentre que ERC agafa la bandera del sobiranisme i el posa com a condició per una possible encaixada de mans.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?