Últimas noticias Hemeroteca

Martes, 15 de Octubre de 2019

Otras localidades

La Cambra presentarà al juny els estudis de viabilitat ferroviari i aeroportuari

L'entitat afronta el seu 25è aniversari amb sis projectes estratègics en marxa per fer avnçar el país

Quatre dels cinc presidents que ha tingut la Cambra de comerç han comparegut avui en l'acte de celebració del 25è aniversari de l'entitat. /

La Cambra de Comerç afronta el seu 25 aniversari amb l'impuls de sis grans projectes estratègics que arrencaran el proper mes de juny amb la presentació oficial dels estudis de viabilitat per fer arribar el tren a Andorra i construir un aeroport al país.

Així ho ha avançat la directora de l'entitat, Pilar Escaler, en l'acte de commemoració d'aquest quart de segle de l'entitat celebrat avui amb tots els seus presidents des de la seva constitució, el 1993.

Escaler ha avançat que al juny ja es presentaran oficialment en un acte públic els estudis de viabilitat ferroviari i aeroportuari, complint amb un dels objectius de la cambra: buscar el desenclavament d'Andorra.

Les altres línies estratègiques que posarà en marxa la cambra en els propers mesos serà l'impuls del tribunal d'arbitratge, formar part del nou servei de mediació, impulsar unes jornades sobre transformació digital, fer un estudi per crear una zona franca al país i impulsar un label de qualitat del comerç.

Avui la Cambra ha donat el tret de sortida oficial als actes de commemoració del 25 aniversari amb un cóctel amb tots els presidents de l'entitat des de la seva creació, els quals han fet un balanç molt positiu d'aquesta trajectòria, situant la institució com a interlocutor clau per al desenvolupament econòmic del país.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?