Sociedad
FUNCIÓ PÚBLICA

Liberals, satisfets per la sentència del TC

Segons Costa, marca el primer pas perquè es puguin asseure amb els treballadors públics i consensurar aquelles modificacions que es creguin escaients

Entrada al TC del recurs d'insconstitucionalitat a la llei de la funció pública. / Arxiu Ràdio SER Principat d'Andorra

Andorra la Vella

Liberals d'Andorra es mostra satisfet per la sentència del Tribunal Constitucional en què declara inconstitucionals dos articles de la Llei de la Funció Pública ja que els pemetrà revisar el text a través del diàleg.

El conseller general, Ferran Costa, ha valorat positivament l'estimació parcial del recurs que van presentar a inicis del passat mes de març juntament amb el PS. Considera que marca el primer pas perquè es puguin asseure amb els treballadors públics i consensurar aquelles modificacions que es creguin escaients. En aquest sentit ha recordat que en el programa electoral ja portaven la revisió d'aquesta llei tant criticada.

D'altra banda, ha confirmat que l'actual president del grup parlamentari, Jordi Gallardo, serà el ministre de Presidència i Economia. Aquesta és una de les quatre carteres que els hi pertoquen en l'acord de Govern. Ferran Costa espera que la setmana vinent pugui estar enllestida la composició ministerial.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00