Sociedad

El Primavera Pop torna a Rubí amb una vintena d'artistes

ELS40

Un any més ELS40 donen la benvinguda a la Primavera amb una vintena d’actuacions. Un show on podràs gaudir dels artistes del moment. Entre els convidats de la nit trobem a l’Aitana qui acaba de publicar nou single, Nada Sale Mal, un avançament de Spoiler, el seu primer àlbum. Tampoc faltaran a la cita dues de les seves excompanyes de l’acadèmia de música més famosa del moment, Operación triunfo. Ana Guerra i Lola Indigo són dues de les artistes més esperades. De tota manera el cartell no acaba aquí, si dones un cop d’ull a la llista de confirmats, hi trobaràs noms tan coneguts com: Beret, Bombay, Nil Moliner, Inna…

Aquest any, la Primavera arriba molt POP. A banda de les actuacions , comptarem amb tots els dj’s d’ELS40 Catalunya i el Dani Moreno. Bon rotllo, música i concursos. El Chiringuito Iguana per exemple, ens regalarà en directe un passi per gaudir tot un dia de les seves instal.lacions. Si vols més informació, clica a l’enllaç.

Per últim donar les gràcies a L’Ajuntament de Rubí per fer possible aquest esdeveniment i per l’ajuda de la Facultat d’educació i treball social Pere Tarrés, Carpas Drinkking, Chiringuito Iguana i Share Festival.

Us esperem a l’Escardívol de Rubí a partir de les 19.00h!

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00