Hoy por Hoy GironaHoy por Hoy Girona
Actualidad

30 anys de presó pel monitor que va abusar de 6 nenes a Salt

Segons la sentència, l'acusat aprofitava el moment de fer els estiraments al final de les classes d'arts marcials per fer tocaments als genitals de les víctimes, que en aquell moment tenien entre 5 i 10 anys

Gimnàs on es feien les classes d'arts marcials / ACN

Girona

L'Audiència de Girona ha condemnat a 30 anys de presó un monitor d'arts marcials de Salt per abusar de sis nenes menors d'edat. Segons el tribunal, feia tocaments amb l'excusa de fer massatges per millorar l'elasticitat.

Segons recull la sentència, a la que ha tingut accés Ràdio Girona, des de la primavera del 2016, l'acusat aprofitava el moment de fer els estiraments al final de classe per fer tocaments als genitals de les víctimes, que en aquell moment tenien entre 5 i 10 anys. Les nenes s'estiraven al terra i l'acusat posava la mà per sota el pantaló i les calcetes al·legant que el massatge era bo per l'elasticitat.

En una ocasió, va dir a una de les nenes que no ho expliqués a cap companya perquè sinó elles també en voldrien. La mare ho va descobrir perquè la nena li va dir que tenia més flexibilitat gràcies a aquests massatges.

El tribunal afegeix que a l'hora d'abusar, el monitor Narciso Pérez de 41 anys, es va prevaler de tenir una força superior a la de les menors i de la càrrega d'autoritat que tenia sobre les víctimes per ser el seu 'sensei'.

El condemnen a 30 anys de presó per sis delictes continuats d'abús sexual a menors de 16 anys amb prevalença, no es podrà acostar a les víctimes durant 13 anys i inhabilitació durant 10 anys.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00