Sociedad
Fiestas

Avenços importants a la pugna policies locals-ajuntaments per a les festes

Els funcionaris han estudiat aquest dilluns la proposta dels municipis que els dóna la raó en gairebé tot

Elspolicies locals veuen reconegudes moltes de les seves peticions als batles per a fer comissions de serveis. / Sindicat de Policies Locals de Menorca

Mahón

Avanç significatiu, però no definitiu en la resolució del conflicte entre els policies locals de Menorca i els batles per cobrir les festes majors, començant per la de Sant Joan que arriba en un mes.

Els delegats sindicals de les diferents policies locals de Menorca han estudiat aquest dilluns la proposta dels batles per arribar a un acord que desbloquegi la comissió de serveis d’aquests funcionaris a d’altres municipis per reforçar dispositius com el de Sant Joan. Els policies han estudiat la proposta que els van passar divendres els alcaldes i on es recullen la gairebé totalitat de peticions dels funcionaris ja que així ho avalen els diferents informes que van sol·licitar els regidors a vàries entitats independents.

De tota manera encara queden serrells per tancar com el termini de pagaments ja que els policies volen cobrar a mes vençut i no fins a nou mesos més tard com ha passat fins ara.

Fernando Serrano, portaveu del sindicat de policies explica que ara enviaran la proposta dels batles, juntament amb les conclusions dels policies i els serrells que s'han de tancar als serveis jurídics de CCOO i UGT. Un cop rebin la resposta formal es reuniran amb els batles per intentar tancar un acord definitiu.

Serrano també ha volgut llençar un missatge de tranquil·litat de cara al futur. Estan preparats per actuar a Sant Joan encara que l’acord no arribi fins la nit abans de començar.

Cal recordar que els policies locals són la principal força de seguretat a les festes de Sant Joan de Ciutadella.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00