Sociedad
BÀSQUET

El MoraBanc Andorra s'aferra a les opcions de play-off

Espera que el Joventut no guanyi dimecres a Vitòria per arribar viu en la darrera jornada

El base del Morabanc, Andrew Albicy, en una jugada d'atac contra el Breogan al partit del passat dissabte al polisportiu d'Andorra. / Martin Imatge BCA

Andorra la Vella

El MoraBanc Andorra s’aferra a les opcions de play-off i espera que el Joventut no guanyi dimecres a Vitòria per arribar viu en la darrera jornada.

Els homes d’Ibon Navarro van fer els deures dissabte guanyant al Cafés Candelas Breogán 91-84, en el que va ser el darrer partit al Poliesportiu de la lliga regular.

El triomf els permet seguir somiant, almenys fins dimecres. El Divina Seguros Joventut ha de disputar el seu partit davant del Baskonia. Si els verd-i-negres guanyen, el MoraBanc Andorra no tindrà res a fer. En canvi, si perden encara hi haurà possibilitats.

Diumenge es disputarà la darrera jornada i els andorrans visiten la pista de l’Unicaja de Màlaga, que ja és matemàticament cinquè. Per acabar vuitens, estan obligats a guanyar als malaguenys, esperar que el Joventut torni a ensopegar i l’Iberostar Tenerife guanyi al Fuenlabrada. L’altra opció passa perquè perdi Tenerife, Joventut i Manresa.

La plantilla espera poder jugar-s’ho tot al Martín Carpena.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00