Sociedad
EL BALCÓ

SER Andorra es desplaça al Pas per valorar les conseqüències del tancament de l'RN22

Albert Sanjuan conduirà una edició especial del Balcó amb Jordi Torres, Jean-Jacques Carrié, Maribel Lafoz i Ramon Borra

El programa és obert a la participació del públic i es farà des de l'oficina de turisme del Pas de la Casa

Ràdio SER Principat d'Andorra

Andorra la Vella

SER Andorra es desplaça aquest dimarts, 21 de maig, al Pas de la Casa per realitzar en directe una edició especial del Balcó per valorar les conseqüències del tancament de l'RN22 i de l'aïllament de la localitat amb França al llarg de dues setmanes.

El programa es realitzarà en directe i amb públic des de l'oficina de turisme del Pas de la Casa gràcies a la col·laboració del comú d'Encamp.

A la taula de convidats hi seran presents el cònsol major, Jordi Torres; la consellera de la minoria, Maribel Lafoz; el president d'Iniciativa Publicitària, Jean-Jacques Carrié, i el president de l'associació de veïns i comerciants de la localitat, Òscar Ramon Borra.

L'emissió especial ampliarà la seva durada (habitualment de 20 minuts) fins a una hora, i arrencarà a les 19 hores.

El programa també recollirà la veu dels veïns del Pas de la Casa, convidats a presenciar el programa en directe i a participar en qualsevol moment amb preguntes o comentaris des de la platea.

L'especial el conduirà Albert Sanjuan, l'editor del Balcó, l'informatiu de referència dels vespres de la ràdio andorrana, i s'emetrà per la 102.3FM i per la 92.1FM de forma simultància, així com pel web cadenaser.ad i per l'app.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00