Sociedad

El Cornellà recorre contra la presumpta alineació indeguda que podria evitar el seu ascens

UECornellà.cat

Barcelona

“Cuando se trate de futbolistas que pudieran ser reglamentariamente alineados en otros equipos de la cadena del principal… el futbolista sancionado no podrá intervenir en ninguno de estos equipos o clubes” fins que s´acompleixi el partit de suspensió en la mateixa categoria on es va produir la infracció.

Aquest article el 56.3 és el que pot tirar enrere la promoció d´ascens que va aconseguir el Cornellà en la darrera jornada.

I aquest és l´article que fa servir el Teruel per acreditar l´alineació indeguda del juvenil del Cornellà Abdelilah Damar.

Resulta que Abde tenia pendent un partit de suspensió des del passat 10 d´Abril quan va acomplir cicle de grogues a la Divisió d´Honor on competeix regularment.

Però el Cornellà l´ha fet jugar en com a mínim en tres partits del campionat, i en el darrer, el Teruel, que s´hi ha jugat el descens, ha presentat recurs per alineació indeguda.

Haurà de decidir el Comitè de Competició de la Federació un cop avui el Cornellà ha presentat les al·legacions.

El president del Cornellà, Àlex Talavera, en les al·legacions ha replicat que per un principi de prudència no el van convocar en el primer partit després de la sanció contra l´Atlètic Balears.

I la més important: interpreta el Cornellà que la sanció s´ha d´acomplir a la mateixa categoria, i que pot participar mentrestant en altres categories perquè en cas contrari això deixaria aquest jove jugador cinc mesos en el “dique seco”, cosa que seria injusta i nociva per la seva progressió.

El Teruel es remet al Codi Disciplinari i per cert ha afegit en el seu plec de càrrecs la darrera resolució sobre el cas Chumi, també per suposada alineació indeguda. En el cas Chumi el Barça es va salvar perquè el Llevant el recurs el va presentar fora de termini. El Teruel ho ha fet en temps i forma.

Hi ha molts equips pendents de la resolució de Competició com ara l´Espanyol B que ocuparia el lloc del Cornellà en la promoció d´ascens.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00