Últimas noticias Hemeroteca

Viernes, 22 de Noviembre de 2019

Otras localidades

Gelabert nega haver comès qualsevol irregularitat en concessions d'Esports

L'exministra assegura que donarà les explicacions oportunes al seu moment

L'exministra Olga Gelabert durant la votació de la Llei de l'Esport. / ()

L'exministra d'Esports, Olga Gelabert, surt en defensa pròpia i afirma, a través d'un comunicat, que no ha comès cap irregularitat en cap de les concessions del seu departament durant la seva etapa de titular de la cartera.

Gelabert ha de respondre a una querella presentada per la Fiscalia en el marc de la investigació de l'operació 'Cautxú' per la que tres dels alts càrrecs de la federació andorrana de futbol (secretari, president i tresorer) estan acusats, entre d'altres delictes, d'irregularitats en la gestió de les ajudes de la FIFA i la UEFA.

En concret, l'exministra està sent investigada després d'aparèixer en unes escoltes telefòniques amb Tomàs Gea, actualment en presó preventiva, suposadament per pactar el trossejament de l'atorgament d'obres de millora de l'Estadi Nacional de cara a l'important partit d'Andorra contra França per concedir-les per adjudicació directa i evitar el concurs públic per guanyar temps.

Gelabert, a través d'un comunicat, nega haver comès cap irregularitat i que ha actuat "sempre i en tot moment en benefici de l'interès general com no podia ser d'altra manera, complint amb la legalitat vigent". L'exministra afegeix que oferirà "les explicacions corresponents on pertoqui a fi i efecte que quedi tot aclarit", proclamant així la seva innocència.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?