Sociedad
Tal com ha avançat SER Catalunya

Competició s'acull a una excepció per rebutjar la impugnació del Teruel contra el Cornellà per alineació indeguda

Abdelilah Damar que va ser sancionat el 10 d´abril a la Divisió d´Honor

Abdelilah Damar que va ser sancionat el 10 d´abril a la Divisió d´HonorTwitter

Barcelona

En efecte, l´esperit del Codi Disciplinari diu que si el sancionat és un futbolista i que el fan jugar després a un altre equip del mateix club, que en aquest cas el futbolista sancionat no podrà jugar en cap altre equip fins que acompleixi la sanció en la categoria on ha comés la infracció.

Estrem parlant del juvenil Abdelilah Damar que va ser sancionat el 10 d'abril a la Divisió d´Honor, i que després ha jugat el partit decissiu amb el primer equip del Cornellà contra el Teruel el passat dia 20.

La Jutge de Competició s'acull a una excepció

Es a dir: queda clar que com a regla general que si t´han sancionat en categoría inferior no pots jugar en una altra categoría fins que transcorri el número de jornades que digui la sanció: un partit en aquest cas.

La excepció és: com que el campionat on ha comés la cinquena groga (i per tant li toca un partit de suspensió), com que aquest campionat s´ha acabat i no hi ha manera que pugui acomplir la sanció en el mateix campionat, aleshores hi ha un paràgraf que et salva.

Un paràgraf que diu: que “cuando el número de partidos de suspensión exceda al número de partidos que resten…cuando ocurra esta circunstancia el jugador debe cumplir la sanción con el equipo en el que está inscrito”, i que per tant podia jugar en una altra categoria com ha sigut el cas, interpreta la jutge.

De manera que Competició arxiva l'expedient i no hi veu conseqüències disciplinàries. El CD Teruel considera la resolución un atropello y presentará recurso ante Apelación ante el TAD y además piensa si conviene recurrir a la justicia ordinaria.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00