Últimas noticias Hemeroteca

Sábado, 17 de Agosto de 2019

Otras localidades

Leyre de la Rua decebuda per no poder participar en els Jocs dels Petits Estats

L'atleta de 28 anys va ser operada ahir amb èxit de la fractura a l'húmer del braç dret després de ser atropellada el dimarts al vespre per un cotxe quan sortida de l'Estadi Comunal

Leyre de la Rua. /

Aquest matí hem pogut parlar amb ella i celebra que tot es quedés en un ensurt perquè hauria pogut ser pitjor. Espera que el dissabte li puguin donar l'alta per començar la recuperació aquí a Andorra i descarta viatjar amb la delegació. Creu que entre 4 i 8 setmanes ja podrà començar a moure el braç amb normalitat. En aquest sentit, s'ha mostrat una mica trista per no poder participar en els seus primers Jocs i l'objectiu principal es poder tornar a estar en forma i competir.

De l'accident, explica que va escoltar una frenada molt forta i sense temps per mirar va notar el cop al braç que l'ha obligat a passar pel quiròfan.

Aquesta baixa se li podria sumar la del tennista Laurent Rocurderc que arrossega unes molèsties al genoll des de la passada setmana. Aquesta tarda en la recepció que farà el cap de Govern, Xavier Espot a la delegació que viatjarà a Montenegro es coneixerà el nom del banderer.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?