Últimas noticias Hemeroteca

Martes, 20 de Agosto de 2019

Otras localidades

Presó preventiva per al tresorer de la FAF, José Garcia

Aquest dijous s'ha personat voluntàriament davant la batlle instructora del cas

La seu de la FAF durant l'escorcoll en el marc de l'Operació Cautxú. /

El tresorer de la Federació Andorrana de Futbol, José Garcia, ingressa a la presó de la Comella després d'haver-se personat voluntàriament a la Batllia.

Garcia ha declarat aquest dijous davant la batlle que instrueix el cas de l'Operació Cautxú i que investiga possibles irregularitats en l'ús dels ajuts i subvencions per part de la UEFA i FIFA. En el moment de l'esclat del cas es trobava fora del país i s'ha convertit en el tercer detingut.

Un cop ha prestat declaració la batlle ha decretat presó provisional, ja que se l'acusa dels delictes d'administració deslleial i frau a la CASS. Aquesta tarda, pels volts de les quatre, ja ha ingressat al Centre Penitenciari de la Comella on hi és des del passat dia 9 d'aquest mes de maig el secretari general Tomàs Gea, acusat dels mateixos dos delictes i d'apropiació indeguda.

Cal recordar que l'aleshores president de la FAF, Victor Santos, també va haver de declarar davant de la justícia però en el seu cas va quedar en llibertat amb càrrecs. La setmana passada presentava la dimissió irrevocable a través d'un burofax per no entorpir la investigació.

José Garcia, com a titular d'una empresa de topografia ja se li va incoar un expedient sancionador l'any 2016 per part del departament de Comerç per vendre gespa artificial sense que el seu negoci tingués l'autorització per fer-ho.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?