Sociedad
NOU GOVERN

Jornada de traspàs de carteres

Quedarà pendent el traspàs en Cultura i Esports un cop Sílvia Riva juri el càrrec

Eva Descarrega traspassa la cartera (en un llapis de memòria) a la nova titular de Funció Pública Judith Pallarés. / SFGA

Andorra la Vella

Els ministres han fet el traspàs de carteres.

Després d'haver jurat ahir el càrrec, aquest dijous ha estat una altra jornada important en què els ja ex ministres han cedit l'espai que han ocupat en els darrers quatre anys als nous integrants del Govern.

El primer traspàs s'ha fet a Sant Julià. Èric Jover ha traslladat tots els dossiers a la nova ministra d'Educació i Ensenyament Superior, Esther Vilarrubla. Jover, que assumeix Finances i porteveu ha agafat aquesta tarda el testimoni de Jordi Cinca.

Más información

En Salut, Joan Martínez Benazet substitueix a Carles Álvarez. A Economia, Jordi Gallardo ocupa el lloc que fins ara ostentava Gilbert Saboya i, a més cal sumar-hi Presidència. En el cas de Funció Pública, Judith Pallarès ja té tots els dossiers que havia tractat Eva Descarrega. Josep Maria Rossell ha agafat el relleu de Justícia i Interior, Verònica Canals el de Turisme i Víctor Filloy d'Afers Socials.

On no hi ha canvis és a Medi i Ordenament Territorial on Sílvia Calvó i Jordi Torres, respectivament repeteixen cartera. Quedarà pendent el traspàs en Cultura i Esports un cop Sílvia Riva juri el càrrec.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00