Últimas noticias Hemeroteca

Sábado, 20 de Julio de 2019

Otras localidades

Els empresaris del Pas volen una reunió de poble per aclarir les ajudes

InPub assegura que no s'han explicat al detall com s'aplicaran les deduccions

Jean Jacques Carrié i Jordi Torres analitzant la situació del Pas després del tancament de l'RN22 al programa especial El Balcó de SER Andorra. /

Els comerciants del Pas de la Casa demanen una reunió de poble perquè tant el Govern com el comú d'Encamp els expliquin de manera entenedora les mesures aprovades per ajudar als establiments afectats pel tancament de la RN22.

El president de la Iniciativa Publicitària, Jean Jacques Carrié, ha manifestat que entre els empresaris hi ha molts dubtes sobre l'apliació de les ajudes i quin impacte els suposarà. Assegura que no pot fer una valoració de si serviran o no de molt sense saber exactament com es durà a terme. Cal recordar que l'executiu va aprovar abonar la part de les cotitzacions a la CASS dels empresaris durant els dies de tancament de la carretera, mentre que la corporació encampadana aplicarà una reducció dels tributs del 7%.

Des del Pas de la Casa segueixen recordat que s'aporta el 23%del PIB i per aquest motiu volen demanar a Andorra Turisme que repeteixi aquest estiu la campanya publicitària que ha dut a terme amb motiu del tall de la via de comunicació amb França. L'objectiu seria impulsar-la entre el juny i juliol amb els mateixos regals: unes vacances, dos Iphones XS i dos fortes de temporada de Grandvalira.

Des d'Inpub ja fa dies que treballen en la propera edició del mercat de les oportunitats que tindrà lloc els dies 6 i 7 de juliol.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?