Últimas noticias Hemeroteca

Miércoles, 17 de Julio de 2019

Otras localidades

El sindicat de la policia demana la dimisió de Torra, que no ho farà

El president de l'Associació de Bombers atribueix a un malentès la interpretació que ha fet el sindicat policial sobre els complements que cobren els agents

Joan Torra (c) durant la presentació del recurs dels bombers contra les jubilacions. / ()

El CFPA demana la dimissió de Joan Torra dels càrrecs on representa els treballadors, més enllà de l'Associació de Bombers.

El Col·lectiu de Funcionaris de la Policia, que ha exercit de mitjancer les darreres setmanes per rebaixar la tensió entre Torra i el SEP i el SIPAAG, ha estallat aquest dimarts en un comunicat.

El seu president, Salvador Prieto, ha expressat que no li poden fer més confiança com a representant del col·lectiu en el si de les comissions en què participa. Tot això bé arran d'unes manifestacions fetes al Periòdic d'Andorra on el president de l'ABA assegurava que els bombers també cobren una tretzena paga pels complements d'especialitat deixant clar que era un dret dels agents de policia. Prieto ha negat que sigui cert i n'ha demanat la dimissió.

Des del CFPA s'ha demanat una rectificació per part de Joan Torra i asseguren que continuaran donant suport amb el respecte degut a aquelles demandes dels treballadors de l'administració.

Torra no pensa dimitir

De la seva banda, el president de l'Associació de Bombers no pensa dimitir i atribueix el comunicat del CFPA a un mal entès.

Torra considera que "hi ha hagut una mala interpretació per part del sindicat" perquè al què es referia era al complement específic que perceben altres cossos especials i que es cobra en tretze mensualitats. Per aquest motiu, diu que no dimitirà.

D'altra banda, l'ABA i l'altra sindicat de bombers, l'A118, van entrar ahir un recurs administratiu contra la Mútua dels empleats per aconseguir que doni cobertura a tots els complements en cas de baixa. També volen que que es modifiqui l'article del reglament que regula el funcionament per tal que es cotitzin tots els complements salarials.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?