Últimas noticias Hemeroteca

Domingo, 21 de Julio de 2019

Otras localidades

Les negociacions amb Europa es reprendndran la setmana vinent

L'acord d'associació centre el primer Consell de ministres

Primera reunió de Consell de ministres de la legislatura /

El Govern confirma la voluntat de tirar endavant les negociacions de l'acord d'associació amb la Unió Europea i nega que Brussel·les hagi lliurat l'acord marc.

El Consell de Ministres ha aprovat la delegació negociadora d'Andorra amb la Unió Europea. Estarà encapçalada pel secretari d'Estat d'Afers Europeus, Landry Riba, un representant de cada copríncep, l'ambaixadora d'Andorra davant de la UE, Esther Rabassa i un tècnic adscrit a la secretaria d'Estat.

El ministre portaveu, Èric Jover, assenyala que les reunions es reprendran la setmana vinent a Brussel·les centrades en el marc institucional i no està prevista la signatura de l'acord marc. Cal tenir en compte que des de la Comissió Europea s'havia manifestat el desig de poder-lo signar durant el mes de juny.

Jover assegura que es negociarà de valent amb la intensitat que requereixi cada moment i sobre els terminis per tenir-lo signat, Jover ha deixat clar que aquest acord és més important que urgent.

Cal tenir en compte que les negociacions amb Europa haurien de formar part d'un pacte d'Estat, tal com ha manifestat en diverses ocasions el cap de Govern, Xavier Espot.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?