Sociedad
COL·LECTIUS

Primera reunió entre Benazet i els psicòlegs per reprendre les negociacions

Confien que en aquesta legislatura els tractaments quedin coberts per la seguretat social

Arxiu ANA

Andorra la Vella

El Col·legi de Psicòlegs es reuniran dilluns vinent amb el ministre de Salut, Joan Martínez Benazet per tornar a posar sobre la taula que la CASS cobreixi els tractaments.

El col·lectiu no va rebre resposta a una de les principals demandes que van fer a l'anterior ministre, Carles Álvarez, i espera que en aquesta legislatura pugui veure la llum.

El president, Òscar Fernández, creu que la feina que s'ha fet fins ara ha de servir de punt de partida per continuar amb les negociacions. Assenyala que Benazet és conscient de les seves peticions i espera que això ajudi a desencallar la situació.

Manifesta la voluntat que siguin tots els tractaments psicològics que formin part de la cartera de serveis, tenint en compte que a les acaballes de l'anterior mandat van fer una proposta més acotada relativa als tractaments infantils.

De fet, el cap de Govern, Xavier Espot, va fer unes declaracions la setmana passada en què es comprometia a incorporar els serveis de manera progressiva.

El Col·legi de Psicòlegs celebrarà d'aquí a dues setmanes una assemblea que ha de votar la nova junta. Fernández espera que hi hagi més d'una candidatura, sinó ha deixat clar que es continuaran dos anys més per finalitzar la feina iniciada.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00